67 90 91 21 Skårersletta 18, 1473 Lørenskog
Kenneth Gundersen Bjørneseth

Kenneth Gundersen Bjørneseth

Muskelterapeut og massør

Kenneth er utdannet muskelterapeut og  massør ved Axelsson, Oslo. Kenneth har bred kompetanse og flere års erfaring fra tverrfaglig helseklinikk. Han tilbyr massasjebehandling og muskelterapi ved klinikken Move i Lørenskog.

Kenneth er opptatt av å se kroppen i sin helhet og samarbeider gjerne med andre terapeuter for å nå klientens mål. Han har idrettsbakgrunn fra blant annet håndball, løping, terreng/landeveissykling og ski. Kenneth jobber med dyp muskelbehandling, og er opptatt av musklenes samspill.

Nikolaos Valvis

Nikolaos Valvis

Muskelterapeut og massør

Nikolaos er opprinnelig fra Hellas og fullførte sin grunnleggende massasjeutdannelse i Athen for 10 år siden. Siden den gang har han rukket å flytte til Norge og fordype seg innen ulike former for massasjebehandling.

Nikolaos har i flere år jobbet med klassisk massasje ved Son Spa. Han har erfaring i terapeutisk muskelbehandling. Ved å se «hele mennesket» tilpasser han massasjebehandling til dine plager, behov og forutsetninger. Hans varme personlighet, lune vesen og lange erfaring gjør han til en stor ressurs. Hos Move er Nikolaos ansvarlig for DeStress- massasje, en unik behandling for plager knyttet til stress.