67 90 91 21 Skårersletta 18, 1473 Lørenskog

Spørsmål om massasje?

Under finner du svar på utvalgte spørsmål om massasje. Spørsmålene er hentet fra vår daglige kontakt med klienter som får massasjebehandling.

Hva kan massasje hjelpe mot?

Massasje fungere som effektiv lindring mot ulike muskel- og skjelettlidelser. I tillegg opplever mange at jevnlig massasje er forebyggende mot stresslidelser som spenningshodepine og søvnproblemer. Massasje benyttes også hyppig i idrettssammenheng for å bedre prestasjon, unngå skader og redusere restitusjonstid.

 

Kan alle motta massasje?

Ja, nær sagt alle kan dra nytte av massasje. Har du kjente sykdommer anbefaler vi å informere oss om dette når du bestiller time. Har du høy feber eller er gravid i første trimester anbefaler vi ikke denne type behandling.

Er det vondt å få massasje?

Behandlende massasje kan variere fra å være avslappende til å kunne oppfattes som ubehagelig. Dette avhenger av dine plage og hvilke teknikker terapeuten velger å bruke. Vi er gode på å få deg til å slappe av samtidig som behandlingen gjøres intensiv nok til å gi effekt.

Hvordan foregår massasjebehandlingen?

Massasjebehandlingen foregår på moderne benker i våre nyoppussede lokaler sentralt på Lørenskog. Massøren jobber direkte på huden med hendene. Det er derfor vanlig å eksponere området som skal behandles.

Hvor lenge varer en behandling?

Vi tilbyr henholdsvis 30 og 60 minutters behandlinger. Din terapeut vil i samråd med deg avgjøre hva som fungerer best.

Er behandlingen trygg?

Din trygghet er vår prioritet nummer én.  All behandling hos Move er kvalitetssikret og utføres av godkjent helsepersonell.

Lurer du på noe? Benytt vårt kontaktskjema:

7 + 6 =