67 90 91 21 Skårersletta 18, 1473 Lørenskog
massasje hos Move i lørenskog

Om massasje

Massasje defineres som manipulasjon av kroppens muskler og bindevev i den hensikt å normalisere og styrke dens funksjoner. Formålet med behandlingen er å redusere smerter og muskelspenninger, samt å vedlikeholde og fremme fysisk prestasjonsevne.

Massasje passer for deg som har:

  • Akutt overbelastning av muskulatur
  • Langvarig feilbelastning av muskulatur
  • Ensformig arbeid eller inaktivitet
  • Skader og stress

Stadig flere klager over diffuse smerter og tilstander som ikke skyldes spesifikke diagnoser eller hendelser. De opplever gjerne at hverdagsstress “setter seg i kroppen” og fører til stivhet eller “vondter”. Slike tilstander fører også ofte med seg plager i form av bekymringer og frustrasjon. Mental og fysisk helse er tett knyttet sammen.

Massasje er en nyttig behandlingsmetode for en rekke muskel og skjelett lidelser, men brukes også for effektivt lindring av stresslidelser som hodepine, søvnløshet og indre uro. Muskelbehandling skaper balanse mellom kropp og sinn og reduserer belastningen et moderne liv fører med seg.

Vår behandling gir deg økt robusthet og en følelse av velvære.

Massasjebehandling hos Move

Hos Move i Lørenskog behersker vi flere teknikker som har det felles mål å løse opp og motvirke muskelspenninger. Behandlingen kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer. Vi tilbyr flere typer massasje som for eksempel, klassisk massasje og gravidmassasje. Enhver behandling vil være skreddersydd klientens ønsker og presentasjon.

 Få massasje hos Move:

  • Når kroppen din har sagt stopp
  • Når du vil forbedre dine fysiske prestasjoner
  • Når hverdagen gir deg vondt i muskler og ledd

Regelmessig idrettsmassasje eller triggerpunktmassasje er et perfekt supplement til den aktive mosjonist eller idrettsutøver. Den hjelper deg som driver med f.eks. kondisjonsidrett eller lagsport til å holde deg fysisk og mentalt sunn. Ved å holde muskler sterke og smidige bedres din prestasjonsevne og risikoen for skader reduseres.

Svært mange ser nytten av regelmessig massasje som en del av en sunn livsstil.

Behandling hos Move inkluderer:

  • Førstegangssamtale om din tilstand, ønsker og mål
  • Identifisering og testing av problemområder
  • Gode råd og øvelser ved behov

Våre muskelterapeuter jobber som del av et tverrfaglig team med kiropraktorer. Dersom dine plager ikke skulle være av muskulær art kan du være trygg på at du henvises raskt for ytterligere undersøkelser. Gjennom vår lange erfaring og profesjonalitet skal du oppleve trygghet og få et fundament for behandling som virker.