67 90 91 21 Skårersletta 18, 1473 Lørenskog

Klassisk massasje – DeStress

Klassisk massasje og DeStress- behandling er dyptgående massasjebehandlinger som benyttes for å behandle en rekke muskel og skjelett lidelser. Behandlingsmetoden brukes for effektivt lindring av stresslidelser som hodepine, søvnløshet og indre uro.

Mange opplever diffuse smerter og tilstander som ikke skyldes spesifikke diagnoser eller hendelser. De forteller gjerne om at “hverdagsstress” setter seg som “stivhet” og “vondter” i kroppen. Slike tilstander fører ofte med seg bekymringer og frustrasjon. Mental og fysisk helse er tett knyttet sammen.

DeStress- behandling gir deg økt robusthet og en følelse av velvære.

Klassisk massasje og DeStress hos Move

Behandlingen er er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere bedre balanse mellom muskler og skjelett. Muskelbehandlingen kan fungere forebyggende eller benyttes for å behandlende spesifikke plager.

Våre terapeuter er godkjente massasjeterapeuter som har spesialisert seg i behandlende massasje. Det betyr at de jobber med bestemte muskler og muskelgrupper som gir deg stivhet, stress eller andre plager.

Vi tilpasser massasjebehandlingen mot dine behov og kombinerer ulike teknikker for å oppnå best mulig effekt. Klassisk massasje er en naturlig og sunn måte å forebygge spenninger i nakke, skuldre, rygg og sete.

DeStress- behandling skaper balanse mellom kropp og sinn og reduserer belastningen et moderne liv fører med seg.