67 90 91 21 Skårersletta 18, 1473 Lørenskog
triggerpunktbehandling

Triggerpunktmassasje

Triggerpunktmassasje er en type massasje som er svært effektiv på punktvis muskelstivhet og smerte. Behandling av triggerpunkter har som mål å løse opp i kroniske spenninger i muskulaturen ved hjelp av trykk og tøyning.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Spenningshodepine
  • Utstrålende muskelsmerte
  • Senebetennelser
  • Nakke og skuldersmerte

Triggerpunkter eller “muskelknuter” er harde og ofte svært vonde sammentrekninger i musklene våre. Hos mange gir muskelpunkter ofte strålesmerte bortenfor opprinnelig sammentrekkingssted. Triggerpunkter forårsaker ofte plager ved skulderbladene som kan føre til hodepine, eller triggerpunkt ved hoftens ytterside kan føre til smerter nedover benet. Denne typen muskelspenninger utvikles ofte gradvis over tid som resultat av overbelastet og sliten muskulatur.

Triggerpunktmassasje- effektiv tverrfaglig behandling

Hos oss brukes triggerpunktmassasje blant annet i tverrfaglig behandling av spenningshodepine, musearm og ved utstrålende muskelsmerter i armer og ben. I tillegg er denne typen behandling effektiv for nakke og skuldersmerter. Triggerpunktbehandling kan være svært effektivt i behandling av bl.a. Spenningshodepine, musearm og ved utstrålende muskelsmerter i armer og ben.

Massasjebehandling av triggerpunkter kan for noen oppfattes som litt ubehagelig og gi kortvarig forbigående stølhet i etterkant. Gjennom god kommunikasjon og fagkunnskap vil vi sikre deg en trygg behandling og et godt resultat.